Murermester Hansen

Effektiv og kvalitetsbevidst murermester med fart over feltet!

Med 16 års erfaring står Art Hansen i spidsen for Murer Hansen, der har eksisteret siden 2017. Art blev udlært som 19-årig og har siden dengang udviklet sin arbejdshorisont med flere kurser og ved at have beskæftiget sig med små og store projekter, fra spjældarbejde til projekter, der varede 1-2 år.

Gennem vores mange års erfaring har vi lært at navigere i murermiljøet, og vi har derfor tilegnet os en stor viden, som vi sætter en ære i at inddrage i alle vores projekter. Dette gælder både kvalitet i arbejdsudførslen og kundekontakt. Vi vægter kundetilfredshed højest af alt, og vi tror på, at det er essentielt, at dine ønsker og kriterier bliver opfyldt, hvilket vi sikrer gennem en tæt, løbende dialog. Derudover anvender vi udelukkende materialer af bedste kvalitet, så vi sikrer, at vores arbejde lever op til den højeste standard – både din, vores egen og det håndværksmæssige. Gennem tiden har vi fundet den bedste mellemvej for prisen og kvaliteten, der sikrer dig kvalitet til en fair pris, så du ikke behøver gå på kompromis. Det er vigtigt for os, at vi altid er opdateret om materialer samt bygge- og byfornyelse.

Hos Murer Hansen får du service i top, arbejde af ren kvalitet og konkurrencedygtige priser.

%

Kvalitet Hos murermester A. Hansen anvender vi udelukkende materialer af bedste kvalitet, så vi kan sikre at det udførte arbejde lever op til den højeste standard.

%

Kundetilfredshed Hos os vægter vi kundetilfredshed højest af alt. For murermester A. Hansen er det helt essentielt at alle kunders ønsker og kriterier bliver opfyldt, hvilket vi sikrer igennem en tæt, løbende dialog.

%

Konkurrencedygtige priser Hos murermester A. Hansen har vi igennem tiden fundet den bedste mellemvej for prisen og kvaliteten. Derfor sikrer vi den bedste kvalitet til en konkurrencedygtig pris.

Få et uforpligtende tilbud

 
    Håndværker.dk
    Håndværker.dk

    Følg os på Facebook